2012 (1)


            Azi am fost întrebat dacă zeii sunt necesari. Răspunsul scurt ar fi fost: nu. Răspunsul lung tot nu ar fi fost. Şi atunci care este sensul celor ce scriu acum?

            Pentru cei care mai au o şansă să se elibereze de ochelarii religiilor. Acesta este sensul. Pentru cei care în vizită pe la noi ajung să gândească singuri fără proteze intelectuale.

           Doar că cei mai mai mulţi urlă de frică  (Spui că tu nu ai urlat? Atunci de ce mă dor timpanele?)

           Zeii sunt morţi, iar cei în viaţă sunt de neatins. Zeii banilor. Aceştia sunt cei adevăraţi. Crezi că zeul creştin are de a face cu tine? Nu! El vorbeşte cu preoţii. Doar cu ei. Şi vorbeşte dictându-le facturile.

          Crezi că dacă devii ateu te salvezi de sclavie? Nu! Libertatea stă în modul tău de a percepe. Trebuie să scapi de frică, frica de a trăi. Libertatea începe în mintea ta, nu ţine de religie sau non-religie. Dacă d-zeul tău te eliberează de frică, e un zeu bun, nu are sens să devii ateu. Dar dacă zeul tău are nevoie de intermediari… fugi!

         Vrei să fii liber? Doreşte cu adevărat! Prin dorinţa ta puternică şi necenzurată vei primi răspusul la întrebările ce te macină acum.

         Poate o să-mi spui…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s